Αίτηση εγγραφής πρατηριούχου στο e-venzinadika.gr


Εγγραφείτε στο e-venzinadika.gr και επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες και τις δυνατότητες που σας παρέχονται για την προβολή της επιχείρησης σας στο Internet εντελώς δωρεάν !

Για να δείτε αναλυτικά όλες τις παροχές και τα οφέλη κάντε κλικ

Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή. Συμπληρώστε στην παρακάτω φόρμα τα στοιχεία επικοινωνίας σας και στείλτε την. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης θα σας σταλεί άμεσα ένα email στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο το οποίο θα σας ενημερώσει για την εγγραφή σας στο σύστημα.

Φόρμα εγγραφής


Άκυρο

Το e-venzinadika.gr συλλέγει τα απαραίτητα στοιχεία των εγγεγραμένων χρηστών της ιστοσελίδας της που είναι αναγκαία για την ενεργοποίηση αντίστοιχων υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου και στην διασφάλιση της δυνατότητας σωστής επικοινωνίας μαζί τους. Επίσης, είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που έχουν αποστείλει οι χρήστες για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχόμενων υπηρεσιών – πληροφοριών. Διευκρινίζεται ότι η ιστοσελίδα δεν διαθέτει δημόσια προσβάσιμο κατάλογο ηλεκτρονικών διευθύνσεων ή/και άλλων προσωπικών ή/και ευαίσθητων δεδομένων των χρηστών/εγγεγραμένων πρατηριούχων του διαδικτυακού της τόπου.