Τι είναι το e-venzinadika.gr ;


Ψάχνεις βενζίνη ; Το e-venzinadika είναι ο διαδικτυακός τόπος να αναζητήσεις, να συγκρίνεις και να φουλάρεις το αυτοκίνητο σου με ποιοτικά καύσιμα !

Αλλα δεν είναι μόνο αυτό. Το e-venzinadika σου δίνει την δυνατότητα να αναζητήσεις καύσιμα με βάση τον νομό που βρίσκεσαι (απαιτεί άδεια χρήσης τοποθεσίας) την χιλιομετρική απόσταση, την εταιρία καυσίμων , τα βενζινάδικα που είναι ανοιχτά την στιγμή εκείνη (ειδικά αν έχεις ξεμείνει την νύχτα), τον τρόπο πληρωμής (κάρτα) κλπ.

Μπορείς να ψάξεις βενζινάδικα στον νομό σου, να τα προβάλεις στον χάρτη, να δείς προσφορές, το ωράριο λειτουργίας τους, να επικοινωνήσεις μαζί τους και φυσικά να πλοηγηθείς σε αυτό που θα επιλέξεις απο το κινητό ή το tablet σου.

Σχεδιάζεις ένα ταξίδι; Στο e-venzinadika μπορείς να προβάλεις τις υπηρεσίες που παρέχει κάθε πρατήριο (Mini market, πλυντήριο, WC, Συνεργειο, Καφέ, Εστιατόριο) προς τον προορισμό σου.

Θυμήσου. Η ιστοσελίδα e-venzinadika ζητά να κάνει χρήση της τοποθεσίας σας για την ολοκληρωμήνη παροχή υπηρεσιών όπως τον υπολογισμό αποστάσεων και διαδρομών.